تحولات منطقه

قدس آنلاین- تبریز: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: سند تدبیر و توسعه ی استان نمونه عینی اقدام و عمل در حوزه ی اقتصاد مقاومتی است و برنامه های ارائه شده در هسته ی کلیدی فرهنگ در این سند نیز تقویت کننده اقتصاد فرهنگ است.

 سند تدبیر و توسعه  استان نمونه عینی اقدام و عمل در حوزه ی اقتصاد مقاومتی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از تبریز، علی اکبر صفی پور در جلسه ی شورای اداری ، ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" و اینکه رسالت ما امروز اقدام و عمل است یادآور شد: هنر و ادب موثرترین ابزار برای فرهنگ سازی است و اقتصاد مقاومتی هم از این مقوله مستثنی نیست و در این راستا، این اداره کل از همه امکانات ، ظرفیت ها و ابزارهای موجود خود در جهت تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی استفاده خواهد کرد.

صفی پور با اشاره به تدوین سند تدبیر و توسعه ی استان و نقش شاخص های فرهنگی و هنری در آن و اینکه این شاخص ها در آذربایجان شرقی رشد کرده و در کنار آن در دو سال گذشته بودجه خوبی براساس تلاش و پی گیری، جذب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شده است، گفت: در تدوین سند تدبیر توسعه آذربایجان شرقی 10 هسته کلیدی وجود دارد که یک هسته آن مربوط به حوزه فرهنگ و هنر است و برای ترویج و توسعه فرهنگ بومی و محلی' پیش بینی شده است و این نشان دهنده ی نگرش مثبت مدیران ارشد استان به حوزه ی فرهنگ و هنر است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در ادامه با اشاره به برنامه های پیش بینی شده در هسته ی کلیدی فرهنگ در سند تدبیر و توسعه ی استان، تصریح کرد: این بخش شامل شانزده پروژه است که تاسیس بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان و تهیه و تدوین اساسنامه ی این بنیاد و همچنین تدوین و اجرای جشنواره  های بین المللی فرهنگی و هنری و در نهایت تاسیس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر استان در سال 94 از برنامه های شاخص آن می باشد.

وی گفت برنامه های مطرح شده در این طرح بیش از 70 درصد پیشرفت داشته و جایگاه فعلی فرهنگ و هنر استان مرهون تلاش های همکاران و اهالی فرهنگ و هنر استان است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برخی از برنامه های شاخص اجرا شده در سال 94، گفت: برگزاری موفق نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز، نمایشگاه کتاب دفاع مقدس، نمایشگاه قرآن کریم، نمایشگاه رسانه های دیجیتا، جشنواره فرهنگی هنری احیای دریاچهِ  ارومیه، جشنواره سراسری آواها و نواهای قرآنی ترنم آسمانی، جشنواره سراسری وبلاگ نویسی قرآن و دهها برنامه ی دیگر گویای فعالیت بی وقفه ی مسوولان و هنرمندان استان است.

صفی پور، با اشاره به سطح بالای کیفی برنامه های اداره ی کل در طول سال گذشته گفت: در سال پیش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سه بار در برنامه های این اداره کل که با سطح ملی و بین المللی برگزار شد، حضور یافت که این امر خود نشان دهنده ی سطح بالای برنامه ها از لحاظ کیفی است.

وی در ادامه  با اشاره به لزوم فراهم کردن زمینه حضور برای همه هنرمندان ، گفت:  ارتباط مستمر و تاثیرگذار با اصحاب فرهگ و هنر اصلی ترین رویکرد این اداره کل است، چراکه فعالیتهای این اداره ی کل با همراهی هنرمندان  و اصحاب فضل و فرهنگ معنی می یابد.

در این جلسه مدیران فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانها به بیان نقاط قوت و همچنین طرحهای پیشنهادیخود در حوزه ی فرهنگ و هنر پرداختند و از مدیران موفق ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تجلیل شد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.